folic acid

hi mummies, please help. i dapat tahu yg i dah pregnant 5w+ tapi sebelum ni i tak makn folic acid sebab tak plan nak ada baby seawal ni.. kalau makan sekarang dah terlambat ke untuk baby? 🥺

1 Trả lời

tak terlambat pun sis. sis dah boleh start makan sekarang. saya pun macamtu, baru nak merancang rupanya dah ada isi. so bila dah tau ada isi tu baru start makan acid folic. cuma jgn skip makan je. alhamdulillah saya sekarang dah 33w

3y trước

aamin, thankyou sis ❤️