Berat anak naik sikit

Mummies, please advice me. Saya fully breastfeed. Tapi on demand, bukan 2/3 jam sekali. Anytime baby nk saya bagi. Baby malam kadang tidur lama, 4/5 jam. Bila saya try nk bg susu, dia reject. Dia nk tidur. Anak baru sebulan. Anak aktif, berak kencing ok. Masalahnya, berat x naik banyak. Dalam 500g sejak dari lahir. Misi bising.. saya buntu. Apa perlu saya buat? Helppp

2 Các câu trả lời

banyakkan makan protein untuk tambah berat baby. contoh ayam, telur, daging. sebulan boleh naik 1kg baby

berat naik xbyk, bmi ok tak?

10mo trước

Bmi masih normal. Tp saya risau kalau masih sama x naik banyak check up next month