Gerakkan Baby

hi mummies ♥️normal ke ya masuk 30week pergerakkan baby makin berkurang ??

3 Các câu trả lời

samalh mcm sy jg.31weeks ni grkn baby mkn krng.xpi alhamdulliah ckp kiraan 10 cm bby x aktif mcm sblm ni.beza dgn kk n abg dia.xpi perut asyik mengeras je.bila prg scan doc ckp bby okey n aktif.lasak lebih

normal ..ada hari dia akftif ada hri dia kurang aktif ..asal ada pgerakkan dia .walaupun ckup 10kali tetap kena alert pgerakkan dia

dah kira2 baby gerak 10kali?