gerakkan baby berapa minggu?

hi assalamualaikum mommies ☺️ saya pregnant 20minggu 5hari, tapi masih takdapat pergerakkan bayi. adakah itu normal? pregnant anak pertama. risau juga sebab dah 20w takrasa gerakkan baby 😣

3 Các câu trả lời

Normal. Saya rasa gerakkan pon lewat. Saya start rasa masa 24 minggu mcm tu. sekarang dah 26 minggu, baru aktif.

3y trước

wahh, hihi terimakasih sebab share pengalaman. excitednya nak rasa gerakkan baby. sampai orang katanya tidur terganggu 😆

saya 26weeo baru rasa gerakan halus sis .. start 28week betul2 dpt rasa

3y trước

sama² sis 🥰

saya masa anak 1st dlu dlm 24 weeks baru rasa

3y trước

halus2 ja sis😊