spotting

Hi mummies... Nk tnye normal ke ada spotting.. sy bangun tdo petang tadi... tgk ada spotting sikit, sy pregnant 5weeks.. 2nd baby.. risau pulak.. 1st baby xde pulak spotting.. tq mummies

1 Trả lời

Tak normal awak . Apa apa darah yang keluar masa pregnant tak normal . Kena pergi klinik untuk check apa punca . Nanti doc akan monitor lagi . Takut tanda awal keguguran je