NIPPLE CONFUSE

Hi mummies ,nk minta pendapat. Anak saya 2bulan 22hari.. die nipple confuse now.. saya masih ade susu badan tapi susu tak boleh pump untuk letak dalam botol macam sebelomni.. perkenalkan botol sejak pantang sbb ade mslh pada luka czer slme sminggu je.. susu hanye boleh keluar bila marmet atau anak latch je🥺 setiap kali sua breast die akan menangis macam kena pkul.. perlu ke saya stopkan die breastfeed or train die balik untuk breastfeed semula?🥺 Saya akan bekerja tk lme lagi tp sedih bile ingat anak taknak susu badan. Pendapat please #firstmum

1 Trả lời

boleh try consult dgn lactation counsellor or follow ig dyeorg