Baby 5 bulan lebih

Hi mummies, nak tanya pendapat mummies. Baby sy dh 5 bulan lebih mil sy suruh bagi cerelac campur dlm susu ( 1 scoop cerelac dlm 5 oz susu). Tapi sy mmg tak nak bgi. Sy Ada 2 sbb. Pertama, anak belum masuk 6 bulan lagi and kedua cerelac Ada campur gula kot sy tak tahu. Apa pendapat mummies lain?#advicepls #pleasehelp #firsttimemom #ingintahu #thankyou

2 Các câu trả lời

Takyah bg. Bg mknn betul lg best mcm bubur atau puri. Bg masa 6 bulan je. Hehe

2y trước

ye sy dh beli pun EVOO utk bby and dh buat menu utk bgi mkn nnti. thank you

Tak ikut cakap MIL. Hehe