BABY KICKING

hi mummies, nak tanya korang first rasa baby kick / pergerakan kat perut berapa weeks? its my first pregnancy and 16weeks dah

61 Các câu trả lời

22 weeks. Ada org lain2 masa. First baby biasa lmbt sbb x sedar cmne rasa benda kick dlm perut

17w tp just rasa mcm kena jentik. Skrang dah 19w Plus rasa mcm kuat skit la tp x kerap

28week baru rasa tendangan dia..sb kulit tebal,xbpa nk rasa sblm2 tu

My first baby 16 week... Yang second nie pun sma 16 week dh kick.

26w..lambat sb badan gemuk mcm gajah 😂😂😂

Rasa kick tu macam mana ye? Boleh kasi idea tak 😅

4y trước

Terlentang. Hihi 😆

20 week baru rasa..lagi2 bila tgah lapar,bertalu2 dapat

5y trước

Hihi. Comel je.. alahai. Dia tendang tu. Mak cepat sikit makan .adik lapar ni.hehe

Saya 17 nk msk 18 dah mula rasa da soft2 kick

First baby 15 weeks. Second baby 17 weeks.

Ank 1st 18w.. Ank 2st (now) 16w da rse