Normal ke badan baby jadi mcm ni?

Hi mummies, nak tanya knp eh bdn ank jadi mcm ni? Ade yg ckp nk kena demam campak la, ade yg ckp sbb panas la, ade yg ckp sbb kerap ddk dlm aircond la. Baby xde apa2 masalah xde gatal or else, baby okay aje. Cuma mummy concerns sikit sbb rmai dok tegur kulit baby mcm ni seolah mcm tk normal. In my opinion rasa normal je cuma nk tahu knp jdi mcm ni sbb dia bukn nye sentiasa mcm ni ade masa2 dia yg xde pon jdi ceni clear je. Ade relatives ckp ni jadi mcm telur merbah, sumpah tk faham ape maksud telur merbah tu😅#pleasehelp #firstbaby #firstmom #justcurious

Normal ke badan baby jadi mcm ni?
2 Các câu trả lời

Org tua2 kata tu air mandi..baby nk besar lagi..nak tambah isi..normal