Checkup KK 36w

Hi mummies, na tnye check-up Kat KK start 36w jd tiap minggu kena pergi da kan.. Ade apa2 additional test ke? Yg pergi tiap mngu smpai bersalin ney jmpe misi saje? Or both doc n misi? Ade check dilation ke? (1st time so xtaw Pape)

1 Trả lời

Misi cek berat..tanya keadaan kita. Cek kepala baby dah engage blum. Nsihatkan kita tnda2 berslin. Tnya psal brg labour room da prepare ke blum. Gitu ja. Kalau trun tnda. Kena trus g hospital. No kk. Dsana akan cek bukaan jlan. Slagi xbranak perlu hadir checkup kt kk 😊 tp if esok ad check up hrini brslin. Kol gtau klinik. Atau kk akan kol kita.