Baby Pumps

Hi, mummies. Ini adalah pengalaman pertama saya pregnant, Alhamdulillah sekarang dah 10 weeks. Normal ke dah 10 weeks tapi still tak nampak perut atau baby pump?

4 Các câu trả lời

normal sis. dia depends dgn bdn org jgak☺️ ada yg nmpak awal, ad yg nmpak lewat. sy nmpak around 2-3 bulan. kakak sy nmpak masa 7bulan😅🤭. so sabar ye klau tk nmpak lagi☺️ as long as bby mmbesar dgn sihat, ckup dh😊

Normal sis.. 3 4 bulan pun, comel je perut.. mcm bru lps makan.. bila da naik 6 bulan bru nampak sgt ☺️🥰 #anak1st

normal je . saya Masuk 7bulan baru ada baby bumb. waktu sarat 9bulan pun org ingt saya baru pregnant 3/4bulan.

Normal sis