Bila nak pergi scan?

Hi mummies. Im new to this pregnancy journey..baru dpt tahu positive pregnant. What should i do next? #pleasehelp

2 Các câu trả lời

dan boleh start consume folic acid terus, blh beli kt farmasi brand hovic ke apa apa pun elok janji cukup (5mg kira cukup dah). take note kalau ada keluar blood spotting atau rasa sakit perut lain macam, terus pergi klinik.

3y trước

thank you dear

Boleh masukkan tarikh last period u dekat apps ni & dia akan calculate kan baby u berapa week. Dah 7/8 week boleh pergi scan, kalau below 7 mungkin cuma nampak kantung je

3y trước

thanks sis