Simptom kehamilan

Hi mummies, I nak Tanya kalau ada sakit payudara kadang kalau and haid terlewat 3 hari. I ada white discharge macam egg white.. Adakah ini simptom kehamilan, I dh check upt tapi masih negatif, sabab ni I rasa stress and tension.

2 Các câu trả lời

bole try cek seminggu lg..ikutkn awk sama dgn sy dh delay 3hri dan sakit payudara tp sy dh cek sy punya +ve.. kdang memg ada lmbt detect sb persenyawaan lmbt berlaku..

7mo trước

sama lah sy .sakit payu dara.

kalau masih delay period after 1 week, repeat upt. kalau macam i, bila keluar egg white tu tanda subur. then if u stress and tension pun boleh disturb hormone cycle.