Bra berwayar

Hello mummies! Hope semua sihat sejahtera. Saya nak tanya la sebelum bersalin saya memang pakai bra berwayar (tapi lepas 6 bulan ke atas dah x pakai sebab senak). Jadi lepas bersalin dah dalam 2 bulan mcm tu saya pakai maternity bra. Jadi soalan saya bila waktu sesuai untuk saya pakai bra berwayar balik? Boleh share? Sebab saya cari dalam internet tak ada. Thank you in advance

1 Trả lời

Pendapat saya, bila awak dah tak bf baby. Saya dah setahun bersalin still pakai maternity bra. Tak boleh nak pakai wired bra, tak selesa dengan saiz breast yang ada susu. But if you are okay and comfortable with wired bra anytime you can wear it.

1y trước

thank you