Pemakaian bra yang sesuai

Hi ibu ibu , boleh suggest tak bra apa yang sesuai untuk ibu mengandung . Breast saya agak besar. for now saya tak pakai bra yang ada besi tapi bila pakai bra yang biasa rasa mcm jatuh pula breast tu . Boleh ke kita pakai bra yang ada besi atau ibu ibu boleh suggest bra yang selesa dan sesuai untuk orang yang bebadan besar macam saya.#ingintahu

2 Các câu trả lời

saya pakai nursing bra . sebab yang sedia ada tak muat . tambah pulak saya berisi 🤗 jadi agak selesa bagi saya untuk pakai nursing bra ni , tak sakit

2y trước

lagi satu sebab saya tak reti nak beli, selama ni sebelum kawin walaupun dah 24 tahun, mak saya yang pilih dan belikan 😂 bila dah kawin ni kena berdikari pulak beli sendiri n ingat saiz sendiri 😂 kalau lupa je kena tanya mak 😂

Saya beli breastfeed bra terus, mmg akan rasa jatuh sbb breast berat. InsyaAllah lepas bersalin nnt slow2 kita usaha bg tegang semula

2y trước

tqsm 🌹