Should i shave down there?

Hello mummies, first time mom here. Im 36 W now was wondering if i should shave down there for the natural birth? Or shud i just trim it?

1 Trả lời

shave pun okay, trim pun okay. kalau saya, husband yang tolong trim sebabnya kalau shave nanti gatal 😣, lagi satu seram rasanya kalau husband tolong shave 😅. tapi kalau trim tu, better trim yang betul betul pendek almost similar macam shave. setiap 2-3 hari, trim lagi. jangan bagi panjang, sebab kita kan taktau bila bersalin, so make sure clean & clear je everyday.