Vitamin 🤔

Hi mummies. During pregnancy ni, apa vitamin yg kita boleh consume untuk kebaikan ibu dan baby dalam kandungan ya? #pregnancy #1stimemom #advicepls

5 Các câu trả lời

b complex shaklee, vitamin c plus shaklee, ostematrix shaklee (calcium) Sy amalkan tu dari start preggy skrg dh 13 week, hb 12.3 tk low. hehe.

fish oil.pergi je farmasi mintk dia suggestkn vit yg lain selain asid folic obimin dn sbgainya..

apa yg kk bg dah cukup utk ibu dan anak. tak perlu nk tambah2 suppliment

acid folic jgn lupa makan. even beli kat farmasi pun. kena makan sis.

folic acid sis