Pil perancang yasmin

Hi mummies, boleh tk share kn pengalaman bgi siapa yg pernah mkn yasmin? Ade ganggu penghasilan susu badan tak? Dah tnye nurse dekt kk dia ckp boleh ambil kalau menyusu badan xde masalah untk baby cuma risau dia buat susu drop. Ade tk munmies yg mkn yasmin tpi susu kekal maintain or susu terus drop please share ur experience #pleasehelp #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

blm prnah try tp kalau desolon mmg xganggu susu. hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

1y trước

Fahamm. Terima kasih share🫰🏻