Snack & Instant drink

Hi mummies, boleh share tak snack dan minuman apa yang sesuai di pack untuk ke hosp masa bersalin nanti . Tq ! #firstmom #ingintahu

6 Các câu trả lời

Paling biasa bawa biskut kering, air milo 3 in 1. Air mineral pun jangan lupa bawa. Roti gardenia yang ada inti jagung, coklat etc tu pun ok je bawa 😊

kalau sye bwk biskut hupseng, air 3in1 (milo/horlick), roti. buah2 slalu hospital akn bg masa lucnh/dinner. roti pun ada time snack ptg.

kurma..biskut .roti...air susu kotak atau jus yg kita suka ...nestum or oat n milo 3 in 1.mineral water+ termos utk air pns

biskut y ada mini pack, milo 3 in 1, roti gardenia. jgn lupa bwk termos utk bncuh air panas

Bawak kurma sis, dan coklat sikit, biskut2

milo, biskut, roti, buah