33 WEEKS 5 DAYS

Hi mummies 😆 boleh share sikit tak apa yang akan kita rasa hujung2 trimester ni. Supaya saya boleh ready kan mindset. Share sikit apa yang mummies lalui 🥰😘 #firstbaby

1 Trả lời

hari ni 37w5d, asyik cirit birit je.. lepastu sakit macam senggugut.. bby dah kurang buat gerakkan yg kuat.. dan perut selalu mengeras.. nurse dkt kk cakap ni semua normal, tanda2 dah nak bersalin memg macam ni..

2y trước

ye cik aisyah memg mcm tu rasa contraction cume belum kuat je.. sy ni lg sehari nak admit utk induce sbb ada GDM.. nervous pulak rasa nak hadap sakit bersalin nti 😅😅