Bentan tu apa?

Hello mommies, boleh saya tahu bentan itu apa? Selalu dengar kawan2 Malay saya mention pasal ini. Tapi saya kurang faham. Any specific medical term for this? #1stimemom

1 Trả lời

Sy pernah bentan, masa saya keguguran, bentan tu sakit sangat..perut jadi skit, macam senggugut..sampai menangis2 berguling2 saya masa tu..tapi sy pergi klinik, nak tambah mC, sbb sy still sakit, tapi dokter ckp dalam medical xde istilah bentan..sy rasa pelik sekejap,hahaha..saya sakit macam nak mati ni, tapi dokter ckp xde sakit mcm tu 😭😝

2y trước

Thank you for sharing. ❤️