Stretchmarks

Hi mummies. Betul ke kalau garu perut time pregnant nanti akan timbul stretchmarks? & kalau nak pakai lotion anti-stretchmarks, bila boleh mula pakai ya? Thank you dearies.

3 Các câu trả lời

Stretchmarks timbul sbb perut kita meregang, bkn sbb garu.. normal utk kulit perut rasa gatal ketika meregang, yg tu ye jgn garu nnt tinggal kesan.. stretchmarks sy timbul masa nk masuk 9 bln dlm 5-6 garis je, sy sapu lotion vaseline..

Pakai awal sebelum stretch marks tu timbul sis

Saya Pregnant 6w dah mula pakai