Baby 6 bulan Ada kahak

Hi mummies, baby saya 6 bulan 6 hari dia Ada kahak. 1. Mil saya cakap kalau baby Ada kahak tak boleh bagi bubur terutamanya untuk dinner sbb kahak boleh jadi lebih teruk. Saya bagi dinner untuk baby saya pukul 5.30 Petang. So betul ke tak boleh bagi? 2. Boleh tak saya mandikan baby dengan air lemon untuk kurangkan kahak? Ada tips tak untuk kurangkan kahak baby#pleasehelp #advicepls

3 Các câu trả lời

1. Tak tahu sejauh mana kebenaran kata mil puan tu. Boleh je dinner awal 5.30 petang. 2. Boleh. Teruskan penyusuan susu ibu. Pastikan anak selesa dgn cuaca panas - hujan ni dgn baju dan suasana sesuai.

1. saya pun tak pernah dengar 😅 Terima kasih

1. Tak pernah dgr 2. Boleh 😬