Khitan baby girl di klinik yasmin manjung

Hi mummies, ade tk yg pernah khitan or sunatkan baby girl dekt klinik yasmin manjung? Klw ade yg pernah mintak tlg share procedure dan harga ye sbb sye bercadang nk sunatkn ank sye disitu.#pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

better puan try col klnik directly..tu lg mudah senang dan cpt dpt jawapan... cer try google no hp atau no klnik..kemudian try col..jika klnik ada no whatsapp blh try whatsapp tny hrga ..mg dpmudahkan segalanya..aamiin