Susu newborn (S-26) Berapa scoop untuk 60ml air

Hi mummies, ada newborn yang minum S-26 tak? Berapa scoop mummy bagi untuk 60ml air ya?#bantusharing #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

7 Các câu trả lời

sorry ye...pada saya kalau susu fm nie memang kena bncuh betul ii ikut sukatan baru anak dapat khasiat nye ...untuk 60 ml biasanya 2 scoop kalau kurangkn ,khasiat susu too takda

Dkt instruction ad sis, sy bncuh 60ml 1 scoop ikut kotak. Prnh try yg 60ml 2 scoop kmbung jdnya. 🙂

anak saya dah 2 bulan

baca dkt instruction ya.

2 scooop

2 scoop