Supplement for Hb Low problem, any suggestions ?

Hi mumies , bole suggest supplement apa yg bole naik kan hb ? Excet mamariam saya ta bole telan 😅 . Saya da cuba mcm2 dri ubat zincofer ke iberet laatly maltofer . Tetap 10 ke bawah. Stress betol . Saya da stop minum caffein . Saya mkn kerang jambu batu kerap pon still low juga. Apa lagi saya kena buat ? Tolongg mummies dlm ni yg ada solution .

20 Các câu trả lời

Saya ank first hb drop trk sgt, mkn maltofer 2 bijik pun still xnaik smpai brsalin.. utk scnd ni saya try mkn new obimin plk alhamdulillah 12 keats xpnh drop..