Assalamualaikum

Mtk mf nk tnya, saya blum lg prgnt tpi semnjak beberapa hari ni saya selalu sakit kepala dan sakit kepala tu tk dtg selalu dia skjp skjp shja dan kkdg bdn lenguh lenguh smpai kaki . Kalau check upt saya tk buat sebabnya saya baru je hbis period 12/10 jadi saya tk check upt sebab org kata kalau nk bacaan accurate kene tunggu late period . Jd saya dh pegi jumpa doc , doc kata tkde apa sakit kepala biasa , dan time tu doc tak scan pon . Sebabnya doc tu kata saya tknk scan sebb saya bukan doc bhgian check scan perut. Ada sesiapa boleh sharekn simptom dia semasa prgnt tk,? ##ingintahu #Penting

2 Các câu trả lời

waalaikumsalam .. try check je upt .. andai naik -ve , blh check bulan depan .. lagi 1 mungkin sis penat .. try buat mandian daun sirih .. ambik daun sirih koyak2 dhtu letak dlm baldi yg ada air panas suam .. bagi rendam kejap bru mndi .. bdn rasa ringan je pastu ..

klau delay jgk period blh check upt..