Garis perut

Morning...ada ke mmi2 kat sini yg gris perut dri bwh smpai atas,org kata klau gris dri bwh smpai atas,baby boy.. sya kliru,ada kna mngena dgn garis ke? Hurm, sya dh bli brg baby girl bcause dh scan hritu doc kte bby girl... TAPI pagi ni pula,bila mak tgok gris kat perut dri bwh smpai atas,mak kata "jgn2 baby boy tak? sbb gris tu smpai atas" hm...................... ?? #8bulan

42 Các câu trả lời

Garisan sy dr bawah sampai atas jgk..scan doktor ckp girl 😍

5y trước

Sama ngan sy..

Sa xda garis langsung kat perut kndugn 7 bln lbh da.

Mitos je tuh....x de kaitan pn ngn jntina bby...

Sy smpy ats pusat smpy atas lg dpr baby girl 😆

5y trước

Naa kan,hrp2 sya pn cmtu😆😊

Sy garis bawah smpai atas tp baby girl 😅

5y trước

Nmpaknya mmg mitos la tu kn sis.. garis kt prut sya pn cmtu,scan byk kli dh doc kata baby girl..

Kalau nmpak uterus ..... baby girl

Sya ank lki n pom1 ad garis perut

Sya garis smpy bwah..scan bby boy..😍

5y trước

Wah.. mksudnya jntina bby mmg xde kna mngena dgn gris kt perut la.. 😀

saya garis mcmtu tp baby girl

5y trước

Rmai yg kata tu mitos.. hm tkpa jnji baby sihat n slamat dlahirkn kn sis 😊

Ramai yg kata mitos

5y trước

Hrp2 btul2 mitos..