Garis perut

Morning...ada ke mmi2 kat sini yg gris perut dri bwh smpai atas,org kata klau gris dri bwh smpai atas,baby boy.. sya kliru,ada kna mngena dgn garis ke? Hurm, sya dh bli brg baby girl bcause dh scan hritu doc kte bby girl... TAPI pagi ni pula,bila mak tgok gris kat perut dri bwh smpai atas,mak kata "jgn2 baby boy tak? sbb gris tu smpai atas" hm...................... ?? #8bulan

42 Các câu trả lời

Hi sis... Sy juga garis prut dari bwh smpi atas, dh 3x scan swsta Dan kjaaan, nmpk bby boy... Sy skg 35wk dah... 😊😊😊

5y trước

Thniah ye sis 😁 psl garis tu mybe mitos jk kot.hihi

sy pom stakat scan di kkia dan klinik seasta semua ckp girl... tp garisan hitam mmg jelas dr atas smpai bawah huhuhuu

Rseny mcm xde kaitan mommy...klu dh scan confirm2 girl insya Allah girl la...tp klu scan pn x nmpk tu x tau la...huhu

5y trước

Haa'ah sis.. sbb dh 2 kli scan,mmg doc kta bby girl..

maybe mitos je kot tapi kat sy memang betul2 la..garis dari atas sampai bawah, baby boy..scan pun baby boy

Dun worry sis. Garis tu semua hormon je. Takde kena mengena dgn jantina baby ke tidak 😉 wallahualam..

5y trước

Yeay 😀 Ok sis.. thanks 😊😊

Sy garis smpai atas.. Scan 2x nmpak girl.. Tunggu baby kluar bln 11 nanti tgok hero ke heroin.. ❤

5y trước

Klau acan 3D brpa eh

sy pun mcm tu . mmg baby boy . tp sume tu mitos je . scan je details kalau nk tahu boy ke girl hehe

5y trước

Tu la kan.. hrp2 yg kluar nnti baby girl la sbb scan hritu girl.. sbb brg byk wrna pink😢😂

Sya garis smpai pusat je,baby boy...xprlu prcaya smua tu...klau sya lbih prcaya doc scan

Takpa la.. tak ksah boy or girl,yg pnting bby shat dan slmat dlahirkn klk.. 😊

Ala kalau bby boy ke girl pakai kan jela bukan heran pun kan baby 😊comel pe