bleeding

Morning.. td sy bleeding. Kndungn 2 buln 3 hri. Cmne ni . AP sy prlu bust??

bleeding
19 Các câu trả lời

Sebarang pendarahan sila rujuk doktor ya awak.

Pergi kecemasan..tkot risiko..

Pergi hosp segera

pegi jupe dr...

Jumpe doc

Better g jmpa doc sis.. Trs g hosp bhgn kecemasa.. Sy lbh trok dr ni bleeding igt mmg. Dh ggur tp Allah masih pelihara.. Cumanya sy bleeding n spotting smpai ke 3bln lbh skrg dh 4bln stop trs semua tu.. Syukur Alhamdulillah... Smoga xda apa2 yg xbaik ye sis.. Sma2 kita doa yg terbaik utk bby dn mommy

5y trước

Sy dh jmpe dktr krjaan ngn swta...jwon still sama...slgi kantung ad jngn rsau...drah sy sama mcm dln gmba tu

Cpt2 p jumpa doktor

Rujuk klinik/hospital terdekat! Spotting waktu kehamilan 2-3 bulan agak membimbangkan.

Saya pun skrg tgh bleeding. Sudah masuk 5 hari. Suda p klinik dan klinik swasta tp scan baby mc selamat. Tapi spoting mc ada. 😣 Doktor x bagi apa2 pun ubat.

5y trước

👍👍👍