5week 3day

#Morning sickness ??

14 Các câu trả lời

hehe..sama la kita wak..anak 1st jugak..hehehe..masa memula dulu pun mmg kena sama cm awk..kdg2 smpai tpikir asik muntah je, apa agaknya nutrien yg lekat kt bby ni..hehehe..kita kena enjoy je moment tu awk..hehe 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

6y trước

*melepet je..

stay strong sis. sama macam saya, even makan bubur je pon keluar balik semua sampai tak tau nak makan apa dah. then my husband tey beli vitamin b dekat farmasi. Alhamdulillah so far ok sikit tak teruk sangat.

tahniah... sy pon morning sickness dari 5 weeks sampai skng 23 weeks.... berat badan dari 57.5kg turun trus 52.2kg huhuhuhu bertabah je lh dugaan mngandung ni...

6y trước

fuhhh! lme jgak nk sampaikan 23w tu.. mencabar...huhuhuh.. congrat!

sama! morning sickness dr 5w smpai 12w..bkn stkt morning je..tak tentu masa..berat asik turun je..😬 after 12w, semuanya okay dah..Alhamdulillah

6y trước

tq sis, sya prggy ank first.. byak yg x thu ag.. byak yg kne blaja nie.. hihi

samalah sya smpai 3 bln bru hbis mornng sickness, xpe lps ni in shaa Allah dh ok.. smpai brt sya dri 53 trun 46..

6y trước

dgr psal berat trun,happy je.. yela bkn senang nk trunkan berat bdan..hihihi.. tpi tersekse ap yg kne hadap nie.. 😅😅

Samaa. Haha cuma morning dia morning sangat . Ikut time zone mana la ni. Haha #bestrongmommy!

stay strong girl.. .. dh merasa tpi bukn morning. nie dh xtentu masa.. nnti akan brkurangan.

take care ya mommy...walau apa pun kena juga makan/minum supaya mommy dan baby sihat ya...

samaaaa.. mira kena ambik novomin tiap2 hari 😩 tu pun kadang xjalan