Morning sickness

Morning sickness berapa lama kebiasaannya akan jdi utk ibu hamil first trimester????

1 Trả lời

Tak ada kepastian sbb lain orang lain tempoh morning sickness. Ada yg 2-3 minggu dah elok, ada yang sepanjang 1st trimester tu ada alahan, ada yang 1st-2nd trimester okay tetiba 3rd trimester start alahan. Ada jugak yg dari awal sampai nak bersalin tu alahan non-stop. Jadi maaf ya, sy tk ada jawapan utk yg ini. Cuma kena bersedia lah mental dan fizikal sambil doa alahan tk berpanjangan.