buka buku pink.

Morning mummies... Nak tanya buka buku pink ambik masa berapa lama ye? #1st baby

23 Các câu trả lời

tgk tmpt sis klu ramai lmbt jgk la sbb 1st time nak bukak..detail jgk..urine test..blood test smua tu hiv test..nnt jmpa nurse n doc lg..ni klu kt tmpt sy la..jd kena pegi pagi la..apapun call dlu tnya klinik..

Depends on klinik sis.. Klu klinik yg sntiase ramai org mmg lama menunggu.. Bila dh smpai turn kita x smpai sejam pn mse sy dulu

Mnunggu la lame kalo dtg lambat org dh rmai..buat dlm stgh jam jgk nk tny itu ini..cek breast,perut semua..

Depends.. tgk ksebokan klinik.. kalau ramai org mmg lama lg jwapnya.. macm sya last time😭

Lama juga.. saya datang KK buka buku pink dri pukul 9am-1pm. Byk soalan yg nurse tu tanya..

Lama jgk.. P pkl 8am blik pkl 1.00pm keatas. Sbb ramai. Mcm2 kena buat apa pg tu..

Tak lama. Klu doktor ada utk check up & nurse terus isi dpt siap terus hari tu

Kejap je insyaallah .yg penting dokumen2 semua pastikan sudah lengkap..

Sy bru buat pg td kat KK. 10.30-12.30 tghri. Kbtulan org x ramai hee

1/2 jam jee...sy buat kt klinik desa jd sekejap je sbb xde org..😊