Nak Tanya..

Morning. Hai. Saya Atiqah, Saya Hamil 8 Minggu Scan X Nmpk Lg. Normal Ke. Cyst Pn Sye Ade. Skrg Ni Sye Hamil 8 Minggu 2 Hari. Sye Ade SLE Lupus Nephritis. Skrg ni bru lepas jumpa pakar. Doktor pakar scan ia bgthu skrg ni Seketul daging 12 minggu ke atas bru nampak..

Nak Tanya..
31 Các câu trả lời

Normal...saya 11 minggu pun tak nampak lg

4y trước

kawan sya 7mnggu kntung ksong... dr ckp maybe baby xjdi...

Blg doctor sis tu akn hilang sndiri..

skrng bby dah 15weeks dah....

saya 5 minggu dah nampak

5y trước

Alhamdulillah. Tahniah sis..

Doc ada ckp x apa risiko ibu ada SLE?

5y trước

Risiko ada. Atas diri kita. Kita kna positif. Sye pernah gugur awal tahun lepas. Awal tahun ni Alhamdulillah. Rezeki sye dn suami.. Yg penting percaya pada Allah..

sy 7w5day bru nmpk kantung😀

4y trước

huhuhu..skrng bby dah 15weeks dah

Sy 10minggu cyst sy hilang

7w da dgr degupan jantung

sy, 7week dh nmpak

Skrg Da brp minggu sis

5y trước

Scan hark tu 8 minggu. Nampak kantung. Baby x nmpk lg