Peggy ni mmg mood kita x menentu, ka? Jdi takut nk ada baby. At the same time, excited.

Mood makin swing ble x ada xkene dgn husband. X sependapat ka.. apa aja. Rse macam, belum ready nk ada baby. Lgi pulak, slum peggy dah booking rmh, ble dh tahu peggy, risau boleh ka tanggung 2 komitmen serentak. Semua benda jadi risau, yg belum pasti, yg dalam planning. Adakah ni masa yg sesuai utk ada baby? Rse berdosa jgak bila timbul rasa semacam itu. Sis stress #1stbaby #moodswing #husbandsweettaksweet #penatmemikir #taktahunakluah kat sapa.. macam mana etc 😭

2 Các câu trả lời

Ya normal, perubahan hormon. Buat something atau activity yang boleh distract awak daripada overthinking dan stress ya. Peranan husband juga sangat lah penting. 😊

normal tu