kaki dan tangan lenguh

hi momy2 nak tanya..sy skrang da 8 minggu lbey dan dlm fasa mabuk..xbley mkn,bau,perut brangin sentiasa n lemah..sy nak tnya,knp yea stiap kali lpas mkn bdn sy akan bertambah lemah..kki ngan tangan jgn ckp la mmg lenguh lemah abis..perut brtmbah lg x slesa..ade sape2 mngalami mcm ni jgk??buntu n stress gila skang ni..ape pun xbley nk buat😩😩😩kdg2 smp rasa give up dah..

3 Các câu trả lời

jgn give up mummy. this is part of our journey as a pregnancy mom.. maybe it's one of your alahan. ni yg dikatakan lain org lain alahan.. tp kalau smkin teruk, better cepat2 refer hosp okeh. be strong mom!!!

awakk kita samaa. 😭 jangan give up tau. ad je yg senasib dgn kita. saya baru tkr supliment ganilia. rsa ok skit. sblm ni mkn iberet mmg truk sgt rsa.

sya 10 weeks start semalam hujung2 jari kaki n tgn rasa kebas2..🥺🥺

1mo trước

Ye sama.. sy pn alami kebas peha kanan… kalao baring pusing kanan mmg akn kebas peha knan… tp kalo baring belah kiri, ok je..