Assalam , nak tnye momy semua ada pengalaman preggy lg perot rasa senak dn sakit .first beranak czer

Momy tolong jawab soalan saya 😢

2 Các câu trả lời

gap dengan first bersalin dulu berapa lama dah? sakit tu di kawasan luka csec ke? awal2 pregnant rasa senak cramp sesikit tu normal. tapi kalau risau boleh je pergi check.

9mo trước

oh lama dah.sis start rasa sakit tu sejak berapa minggu pregnancy? sakit di kawasan luka csec tu ya? risau pula saya pun pregnant no 2, csec baru genap 2 tahun lepas.