33W 6Day

Hi momy semua..nak tanya..pernah tak atau apa nk buat yang kalau saya tak rasa gerakkan baby dari pagi (bagun) smpai ke skrg dh pkul 3.30Pm macam selalu..skrg x smpai 3 kli lg..semalam ada dya naik keras2 dlm seminit dua tapi kerap2(pedih2² sikit)..pg ni bgun tak ada dh mcm tu..nk buat apa ni ya?normal ka?

1 Trả lời

Try minum air sejuk/manis. Tengok dia gerak tak. Sbb ruang dah sempit. Tapi still kena cukup 10 gerakan dlm 12jam. Kalau tak, kena gi hosp.