CYST

Hi momy semua saya bru scan baby dgn harapan everything is okay . Baby 10 weeks heartbeat all okay butdoc detect ad cystbesar 3 sentimeter . Mommy kat luar sana yg ada masalah or tkd masalah mcm saya bole share ke ? Saya down and sedih sgt sgt

2 Các câu trả lời

Sy af cyst time pregnnt.. Sblom pregntn pon mmng da ad.. Cma dr kata kdg hormon.. Sbb check ad.. Mnggu dpn check xda.. Pstu ad balik.. Nnty dy hilg sndri.. Dr akn pantau.. Jgn strss ksian bby

Dont worry sis, cycst tu boleh mengecut bila baby makin besar.. sy pun ada, 3cm jgk, skrg dah x da.. byk kan doa dan try amalkan jus pati delima.. berhasil utk sy.. cuba la..