Hi momy semua..

Momy semua no berapa yew..??? Sy no.2.. tgah pregnant baby first❤️

Hi momy semua..
1520 Các câu trả lời

No 2 prgnant baby first masih blur x scan lg kali kedua utk tgk heart beat Dan Belum Buat buku pink.. Skrg 8 minggu 2 hari,perut x nampak sgt tp rasa laa cramp.. Keras sikit buncit tu.. Sy x kurus x gemok hahah tp brlemaks. Doakan sy dan bby selamat n sihat...masih blur x tau ape selagi x nampak bby slgi tu risau mcm2.. Doakan sy ye

2y trước

InshaAllah..

tntnn...nntntttnnttntt.nntntntnn nnnnntttntt ngtntntttth t. tnntt. tnnt. ggnnnn. tnntttttnt t not n ntnnt tnttt n t thrnnttnnnntrnttntnttnntnntn tt. tnbt. tnnnnnttttntt nnnng tnntr tntbntnnt btgntttbb1brn t bg nrbbr rb1gbv11b1rrbb1gr. b1 b1 b1bb1 b1rb1r 1b11. bf sbb b bg b1bb1 naaa brr r1. b 1sbb .vv. f v. b v vv qq. q qrq qqg vq. qqqq qqv q. qqqqqqq AQ aw

hi bole saya bertanya soalan d sini.. saya bks brsalin czer tahun lps.. anak saya mau msuk 1tahun utk thun ni.. skg persoalannya.. Saya tidak dtg bulan, suda 1bulan lebi tidak dtg haid.. saya periksa upt.. negatif juga.. apa ptut saya buat.. Saya tidak mngambil apa2 ubat dan suntikan.. #bantusaya#sayaingintahu#i

3y trước

aaahh sis.. anak full bf.. owh klau baby full bf mmang akn dtg lewat priod ye sis? dh 2bulan tk dtg priod.. terimakasih sis.. maaflah risau sgt 😁😁😁

no 2 tgh mengandung anak ke-3 slps keguguran thun lps...doakn tahun ni kandungan saya sihat elok sehingga bersalin.. sekrg msih 9 minggu tpi scan bru2 ni x nmpk lg jantung baby cuma nmpk baby tu blur2 lg...dok & pakar ckp msih bru lg & tarikh period berlari sbb sblm ni period saya X teratur 😓

Plan nak pregnant. Doakan sy ya momies semoga sy pregnant. Teringin nak jadi ibu 😊

2y trước

Semoga Allah meniupkan janin dalam rahim puan... In shaa Allah.. Jangan putus berdoa dan berusaha ye pun.. In shaa Allah... Rezeki Allah tiada siapa yang tahu.

Plan nak pregnant utk anak no 2, anak 1 sy ttc 3 tahun. Moga yg kali ni masih ada rezeki utk sy, doakan sy ye mommy semua. 🥰

2y trước

aminnnnn

no 2..tengah pregnant ..dah trimester ketiga..doakan saya ya mommy²..semoga dipermudahkan urusan bersalin nnti..semoga doa yg baik berbalik pada yg mendoakan..🥰🌹

No 2 , pregnant second baby baru 4w3d belom pegi scan lgi .. xnak excited sgat risau terjadi mcm 1st baby thun lepas ggur 2 bulan ..tgu lgi 2 3 mgu baru nk scan ☺️

Dah dekat nak bersalin,lepas habis berpantang plan nak berehat membesarkan 4org ank & tutup kilang terus..bg kawan lain plk buka kilang huhu..

5 dan aci tak kalau anak sorang tapi dah tutup kilang hihihi tapi rindu nk pregnant hehe tunggu anak dah besar sikit baru kita open 🤣🤭