Baby tidur

Momy kat sini macamane Ye jadual tidur utk baby 3 bulan. Anak sye 3 bulan 5 hari. Tp masih jugak susah nak tdur malam. Saya stress sgt dah.. Klau siang tu snng je lene ye.. Klau malam ade je nak meragam ye xnak tdur.. sye cuba dah kurang kan tidur siang tp sama juga. Siang saya xbg langsung susu fm boleh je lena lme.. tp malam bg susu fm pun sama je.. penat sgt rasa badan ni tak dpt tidur malam straight 2-3 jam.. sbb anak sye bgun pkul 12.. trus xnak tdur.. kdg2 Smpai pkul 4-5 pgi xnak tdur 😣

4 Các câu trả lời

Baby sye jadual dia 2 jam lena 1 jam awake . 3 jam sekali susu 4oz mcm tu . Kalau malam mmg dia tidur je smpai lah pukul 6 nk susu . Kadang 1 kali bangun kadang 2 kali .

2y trước

oh.. Alhamdulillah la baby okeyh..