Hi momy, normal ke scan bby 11week tapi tak nmpk?

Hi momy, hrini sy bukak buku pink di KK buat pertama kali nya, alhamdulillah smua result test darah kencing cantek, tapi agak sedih n stress sbb scan baby 11 week tapi Dr tak nmpk bby, nmpk kantung tapi leper katanya dan ada something cyst pulak kt bwah ktung, before this sy ad kes bleeding semasa 9 week dn trus emergency pda hospital n double confirm cek dr pakar, pakar scan ikut laluan bawah, Pakar nmpk baby n sy nmpk kepala bby .. Bila chek KK atau Dr biasa (bukn pakar) asyik tak nmpk ape², heartbeat pun tak dgr.. Sy trus rasa mcm murung dn sedih #firstmom

6 Các câu trả lời

awk dptkn 2nd advise dkt klinik swasta dlu ya. tgk mcm mana review dktr

3mo trước

Baik sis tq for ur support ❤️