Althea Pills/ 7 days pill free

Hello momshies, im on my 3rd day of pill free day. I'm using Althea pills, btw. I am a first time pills user here. Medyo kabado ako. Sbi kase ng iba dapat 2 days duduguin na during 7 days pill free. Mga mommy, sino dto user ang Althea? Please tell me ur ideas pls :)

2 Các câu trả lời

I used althea before after miscarriage kc dpa pde magbuntis agad.. nakakaroon ako ng mens sa 6th or 7th day ng free day. ☺

Ako din every 5th or 6th day ng pill free nagkakaroon na.

4y trước

Iinom na ba agad ng pills once na magkaron na? Kahit hindi pa tapos ung 7days free.