Baby besar

Hi moms sya bru on ubat metfomin..scan dekat kkia 38weeks tp ikut LMP 35weeks.air ketuban sya byk n baby sgt besar 3.3kg dah sedangkn ikut LMp 35weeks..ada tak sapa2 mcm sya?? Pls shareee 🥴risau sangat ni ckrg.Dr suru beranak awal.

2 Các câu trả lời

Sy pun baby besar. 36w, baby 3.4kg. gdm on diet. takde pulak Dr suruh beranak awal, cuma tak boleh overdue

1y trước

Dr risau sbb takut baby tambah besar n susah nak bsalin nanti..