MINUM AIR GULA

Moms sy nk tanya , sblm minum air gula ,mlm tu dh start puasa kn?puasa mknanya kna btul2 puasa mnum air putih pn xblh ye😅 sy compius sbb misi kt klnk lain ckp blh minum air kosong je juz xleh mkn @ minum air manis,air putih je blh..klnk lg satu plk ckp xleh minum pape wlaupn air kosong,hayya pening sudah ,momies mcm mna plk blh share x #bantusharing

1 Trả lời

air putih boleh minum in case haus pd mlm sblm tu. tapi pagi sblm pi klinik tu tak digalakkan minum air putih sbb akn menganggu proses nk habiskan minum air gula. senang cerita bila perut dh terisi, kita akn struggle nk habiskan dan possibly utk muntah sgt tinggi.

1y trước

sama2. moga dipermudahkan segala urusan ya