Sakit bawah perut

Hi moms, sy dah 20week. nak tanya normal ke sakit bawah perut berlanjutan? Tak kisah kiri kanan yg penting bhg bawah & bila berdiri sakit kena bongkok badan & jalan slow je. Nak kata kencing kotor sy kencing lawas & tak rasa sakit. Then lately kerap buang air besar najis yg lembik like cirit. Harini hari kedua, sy perlu ke klinik atau ke hosp terus ya?? #bantusharing #firstbaby #firstmom #pleasehelp

4 Các câu trả lời

Normal sis.. sbb ligamen tgh stretching untuk rahim membesar. Tapi kalau tak selesa sgt, boleh rujuk ke doktor. Ataupun setiap kali duduk atau bgn, kena slow2. Tak boleh laju2, lagi terasa sakit bawah perut tu

Sama sis sy pun sakit perut belah bawah,kadang kiri kadang kanan tapi baru hari ne rasa sakit sgt time dlm tido pulak tu 🥺😢 risau juga..sy pun 20w

pergi klinik, check dengan doktor kalau dah sakit tu.

normal