Due 20/3 tapi Blum ada tanda2 lagi

Hi moms siapa dekat sini due dah sampai tapi baby masih seronok lagi kt dalam perut 😁sy perut kerap mengerass je..pinggang pun sakit..3 Harini tidur lambat teruss sbb cari selesa...eeemm harap2 esok masa jumpa doc..terus bersalin,hehehehe...semoga kita yang sedang menunggu kelahiran Allah permudahkan bersalin nanti 🤲 amin❤️

6 Các câu trả lời

saya due khamis ni, contraction dah start. mucus plug turun jumaat haritu up till now. risau pulak and nervous at the same time takut terpecah air ketuban masa jalan2 kat mall ke 😂

due 24/3 baby nk duk lam peyut lagi🤭 tula kan kejap2 mengiring kiri, terlentang, semua x selesa. smoga mudah urusan bersalin kita mommy🥰🤲

2y trước

Sama due kita, baby masih bahagia dalam perut belum ada tanda nak keluar

sya 26/3 tapi takde tanda" lagi. baby asyik mngeras je. ya aminn smogaa baby nak keluar sbelum due. sya first mom jdi tak thu lagi apa" pasal brsalin ni.

2y trước

sama la kite... harap2 dipermudahkan segala urusan kite mommy2

saya due 18/3 smpai skrg takde tanda2 lg..sakit pom biasa2 jer kdg2.. 24/3 kena serah diri dh..hrp dipermudahkan semua..

Kalau lepas dari tarikh due date tapi masih tak beranak juga, kena datang klinik hari2 ke sampai bersalin?

Aamiin