DUE 25/05/2023

hello moms. saya nak tanya, normal ka kalau sekarang saya dah 39 weeks 2 days perut dia mengeras then sakit sangat sekali dengan sakit pinggang, sakit macam senggugut tu sampai tak boleh nak bercakap. bila baring dia mengeras then sakit sangat sangat kat bahagian perut tu, rasa macam nak membuang je. perlu ke saya pergi hospital sebab belum turun tanda lagi. boleh tolong bagi suggestion tak ? #firsttimemom #ingintahu

3 Các câu trả lời

Saya due 29/5 saya pun sakit mengeras bawah perut mcm tu saya tahan tahan semakin lama semakin kuat rasa tu pagi tdi pecah air ketuban trus pergi hospital bukaan dh 2cm semoga Allah permudahkan segala urusan

1y trước

amen

kalau sakit mengeras kerap sngt dlm 5min, awk kena g hosp walaupn tak turun tanda. semoga urusan awk dipermudahkan. btw sy due 26/5 tp tkde tanda lagi

1y trước

saya tak pergi hospital lagi. duk tahan sakit je skrg sambil skrg dah keluar lendir dgn darah sikit2. bukan tak nak pergi skrg sis, saya 3 kali pergi nanti doc suruh balik je, so saya tunggu je turun tanda

tanda2 da tu sis . get ready jer . kalau kerap sgt mengeras n skit sgt pegi je hspital .

1y trước

dari semalam ptg lepas maghrib sakit yg sama, pastu hilang kejap. then pukui 4 pagi macamtu masih sakit sampai la skrg. bukan tak nak pergi hospital takut nanti diorg suruh balik je