muntah darah

Hi moms to be, pernah tak balik2 muntah last2 darah pula yg termuntah..sakit sgt ulu hati bila darah yg keluar...dah 3x muntah darah..preggy 13 weeks suda mcm blm ada tnda hilang ni alahan☹️☹️

3 Các câu trả lời

Sy dah alami bnda ni.... kerap.... smpai berulang kali ke hospital sbb xyakin... insyaAllah xde apa2.... muntah bdarah tjadi dsebabkn kita kerap muntahhh... so kt dalam dada kita tu jd ad luka .. sbb tu tiap kali kita muntah, msti akan kluar darah.. so doktor bg sy ubat gastrik.. lps mnum ubat gastrik alhamdullilah, slow2 beransur pulih... Tp doktor ad pesan, if muntah darah tu dlm kuantiti yg agak bnyk n merah pekat, better ke hosp as soon as possible... mgkin akn jd bhaya..

Better segera ke hospital sis. Semoga selamat semuanya

Pergi hosp sis... Bahaya tuu