38weeks 2days #secondbby

Hi moms out there..ada yg sama weeks mcm sy x?tpi blom ada tanda apa2 lgi? Debaran makin terasa ni..bby still move2 lagi kt dlm ni..? moms semua bole share x xtvt apa2 nk buat masa2 mcm ni..hehhe..sy mcm braxton hicks je bnyk kali ni.

1 Trả lời

Saya pun more than 38 weeks tapi no labour pain .. Ada Braxton hicks. Then keluar darah coklat.. doktor suruh induce. Alhamdulillah selamat bersalin pada 38 minggu 2 hari